Create – Connect - Share


Diensten


PR, Destinaton & Brand marketing door content creatie,
resultaat gerichte campagnes en 
social media inzet!


Bureau Bokslag is thuis in de media wereld en weet hoe je een bestemming, product of dienst in de spotlights kan zetten. Henriëtte Bokslag is de eigenaar en uitgever van twee succesvolle online magazines. Neem zeker eens een kijkje op het persoonlijke reismagazine Travelaroundwithme van Henriëtte en dompel je onder in de wondere wellness wereld in het digitale Wellness Lifestyle Magazine, Wellness Spots.

 

Tot 2020 bood Henriëtte de mogelijkheid aan om een adviesgesprek aan te vragen, informatie in te winnen, de PR te vertegenwoordigen en online campagnes te organiseren. Vanaf nu is het Het gaat niet alleen om de marketing van een bestemming maar ook om het management. De inzet van uniek gecreëerde content, gebruik van social media en de opzet van resultaat gerichte campagnes moet een onderdeel zijn van de huidige marketingstrategie.

Online media campagnes

Het internet staat vol met online media bedrijven en het aantal bloggers, influencers en content creators  in Nederland loopt elke dag op. Wie zijn nou de beste ambassadeurs om jouw merk of dienst te vertegenwoordigen? De mogelijkheden van samenwerken met online media zijn eindeloos en kunnen vele voordelen opleveren.

De voordelen van samenwerken met content creators:

  • Unieke, natuurlijke en persoonlijke content
  • Er kan snel worden ingespeeld op actuele situaties
  • Je kan blogs/artikelen en social media updates delen via de bedrijfskanalen
  • Je google positie kan worden verhoogd
  • De artikelen zijn altijd online te vinden
  • On- en offline mond tot mondreclame
  • De resultaten van een campagne zijn meetbaar

Kies je voor een van onze online magazines maken voor jou de juiste selectie uit het gevarieerde aanbod van bloggers die allemaal een eigen doelgroep en niche (specialisatie) hebben en geschikt zijn voor de opdracht. Door ons uitgebreide netwerk kennen we de markt en weten we wie de passende bloggers zijn om mee samen te werken. Wij denken mee en/of ontwikkelen de campagne, leiden het gehele project en na afloop overhandigen wij een ROI, (Return On Investment) resultatenrapport.

Content creatie

Alleen goede en relevante content zorgt voor meer bezoekers en een hogere conversie op de website. Bestaande teksten kan ik optimaliseren zodat ze SEO proof zijn om het maximale eruit te halen. Ik adviseer je graag hoe je contentmarketing op de juiste manier kan inzetten en maak in samenspraak een plan de campagne.

Social Media & Webcare 

Social Media en webcare moet een onderdeel zijn van de marketingstrategie. Er zijn vele kanalen beschikbaar om jouw verhaal te vertellen, mensen te inspireren en realtime ergens op in te spelen. Wat is jouw doel en wat wil je bereiken?

PR

De juiste PR, geen sales pitch! Dat is wat je wilt en het geheim om jouw bedrijf terug zien in de media. Wij weten hoe het werkt en organiseren resultaatgerichte PR, Destination & Brand Marketing campagnes.

Fotografie & Video

Zonder beeld geen verhaal. Wij maken de juiste foto’s, het gewenste beeldmateriaal en/of inspirerende reisvideos die de aandacht trekken en de sfeer bepalen. Wij kunnen het plaatsen op ons eigen YouTube video kanaal en in overleg ook ge-edit aanleveren inclusief tips hoe je de foto’s en video het beste upload en presenteert.

Workshops & Spreker

Ben je op zoek naar een reis- en/of wellness expert of iemand die ervaring heeft met het uitgeven van online magazines en online geld verdienen voor een workshop? Of zoek je een spreker voor een reisevent? Informeer naar de mogelijkheden.