Create – Connect - Share


Diensten


PR, Destinaton & Brand marketing door content creatie,
social media, PR en bloggerscampagnes


Bureau Bokslag is thuis in de media wereld en weet hoe je een bestemming, product of dienst in de spotlights kan zetten. Het gaat niet alleen om de marketing van een bestemming maar ook om het management. De inzet van uniek gecreëerde content, social media en bloggers moet een onderdeel zijn van de huidige marketingstrategie.

Bloggerscampagnes

Het aantal bloggers in Nederland loopt elke dag op maar wie zijn nou de beste ambassadeurs en influencers om jouw merk of dienst te vertegenwoordigen? De mogelijkheden van samenwerken met bloggers tijdens een bloggerscampagne en wat zij jouw bedrijf kunnen bieden zijn uiteenlopend en biedt vele voordelen.

De voordelen van samenwerken met bloggers:

  • Unieke, natuurlijke en persoonlijke content
  • Er kan snel worden ingespeeld op actuele situaties
  • Je kan blogs en social media updates delen via de bedrijfskanalen
  • Je google positie kan worden verhoogd
  • De artikelen zijn altijd online te vinden
  • On- en offline mond tot mondreclame
  • De resultaten van een campagne zijn meetbaar

Wij maken voor jou de juiste selectie uit het gevarieerde aanbod van bloggers die allemaal een eigen doelgroep en niche (specialisatie) hebben en geschikt zijn voor de opdracht. Door ons uitgebreide netwerk kennen we de markt en weten we wie de passende bloggers zijn om mee samen te werken. Wij denken mee en/of ontwikkelen de campagne, leiden het gehele project en na afloop overhandigen wij een ROI, (Return On Investment) resultatenrapport.

Content creatie

Alleen goede en relevante content zorgt voor meer bezoekers en een hogere conversie op de website. Bestaande teksten kan ik optimaliseren zodat ze SEO proof zijn om het maximale eruit te halen. Ik adviseer je graag hoe je contentmarketing op de juiste manier kan inzetten en maak in samenspraak een plan de campagne.

Social Media & Webcare 

Social Media Social Media en webcare moet een onderdeel zijn van de marketingstrategie. Er zijn vele kanalen beschikbaar om jouw verhaal te vertellen, mensen te inspireren en realtime ergens op in te spelen. Wat is jouw doel en wat wil je bereiken?

PR

De juiste PR, geen sales pitch! Dat is wat je wilt en het geheim om jouw bedrijf terug zien in de media. Wij weten hoe het werkt en organiseren resultaatgerichte PR, Destination & Brand Marketing campagnes.

Fotografie & Video

Zonder beeld geen verhaal. Wij maken de juiste foto’s en/of reisvideo die de aandacht trekken en de sfeer bepalen. Uiteindelijk leveren wij het ge-edit aan inclusief tips hoe je de foto’s en video het beste upload en presenteert.

Workshops & Spreker

Wil jij leren hoe je zelf kan zorgdragen voor goede PR en de gewenste media kan bereiken? Op zoek naar tips voor je Social Media of hoe je een online marketing strategie uitzet? Of zoek je een spreker voor een reisevent?