Mooie referenties van mijn klanten waar ik trots op ben

Je netwerk is belangrijk en goede referenties opvragen voor de werkzaamheden van Bureau Bokslag, Wellness Spots en Travel around with me ook. Zonder goede referenties zou het moeilijker zijn om bepaalde opdrachten binnen te halen. Daarbij is het ook een inspiratie voor toekomstige klanten omdat ze kunnen zien wat je ervaring is.

Referenties opvragen

Zodra ik een samenwerking succesvol heb afgerond vraag ik mijn klanten om een referentie. Ik vind het heel belangrijk om op één plek al mijn referenties te verzamelen waarvan ik weet dat ik die kan delen met toekomstige opdrachtgevers.

Het is net als “Wij van WC Eend”, dat werkt niet! Het geeft vertrouwen aan nieuwe samenwerkingspartners als zij kunnen zien dat hun voorgangers tevreden zijn. En het allerbelangrijkste wat zij willen weten is, waarom waren zij zo tevreden.

Mijn advies aan ondernemers is dan ook om altijd te kiezen voor de juiste referenties opvragen. Doe dat direct na het sluiten van je overeenkomst en hetgeen je hebt opgeleverd. Zo zitten je werkzaamheden nog fris in het geheugen van de partner en jij kan de opgevraagde referenties direct gebruiken. Na een opdracht doe ik dus standaard referenties opvragen en ik geef daarbij ook direct aan wat ik er mee ga doen. De mail die ik terug krijg met een akkoord daarop bewaar ik, in verband met de AVG.

  1. Referenties opvragen via aanbeveling op Linkedin, ik nodig diegene daarvoor uit.
  2. Ik geef direct aan of het akkoord is dat ik die aanbeveling doorplaats op deze website.
  3. En in een aantal gevallen krijg ik zulke leuke reacties via de mail dat ik vraag of ik die mag plaatsen op bureaubokslag.nl en of ik ze in mijn mediakit mag gebruiken.

Wil je meer weten over samenwerken met Wellness Spots en/of Travel around with me, deze linken wijzen direct door naar alle informatie over de samenwerkingsmogelijkheden. De mogelijkheden voor samenwerkingen met Travelaroundwithme kan je ook in het Engels lezen en dat geldt natuurlijk ook voor Wellness Spots.

Referentie voorbeelden

Hallo Henriëtte,

Bedankt voor je mailtje en wat hebben jullie dit fantastisch gedaan!!!!Wat een super leuk stukje heb je geschreven en de foto’s die jullie gemaakt hebben met het boek zijn SUPER gaaf! Ben echt trots! Wat leuk joh!

Voor de rest vind ik de tekst echt erg leuk geschreven, stimulerend en super bedankt dat je naar mijn sites doorlinkt! Ik hoor graag als er nog vragen zijn over het document. Groetjes! Astrid

Astrid Koole – Eigenaar Skin Revolution & Auteur Collageenkookboek

Wat een super leuk en uitgebreid artikel, dank je wel daarvoor! Ik denk dat zij er ook heel blij mee zullen zijn. Dank dank!

Lisa Storm – PR Consultant bij Prins PR

Hi Henriëtte,

Ontzettend leuk ook om jou even te hebben gezien!
Heel erg bedankt voor je enthousiasme, daar krijgen wij ook erg veel energie van.

En wauw, wat een geweldige bron aan inspiratie en informatie is deze mail! We gaan alles even rustig doorspitten en met onze klanten spreken over nieuwe mogelijkheden. Daarover houden we jou natuurlijk op de hoogte.

Isabel de Kievit en Marjorie Marte – PR Consultants bij Check-in PR

Naast onwijs leuk reisgezelschap is Henriëtte ook erg professioneel, publiceert ze snel én leuke content! Helemaal tevreden over deze samenwerking.

Kornelis van der Krieke – PR Consultant bij USP Marketing PR

“Een fijne samenwerking gehad met Henriëtte voor de persreis naar Zuid-Moravië. Henriëtte kwam met leuke ideeën, nam initiatief en stond open voor nieuwe dingen. Ik had een fijne communicatie met haar zowel voor als na de persreis en ook met het artikel zijn we erg tevreden: Leuke content en snel gepubliceerd.”

Erna Lise Snoeij – Press manager bij Czech Tourism

Henriette saved our half-planned blogtrip to Slovenia by joining when another blogger cancelled. So, already at the start she showed flexibility and eagerness to help. Later, during the planning, she discussed every detail which resulted in a perfect plan. All the efforts that we both invested into planning were rewarded by results of the blogtrip which were bigger than expected. She definitely delivered more than we were hoping for and that’s the best you can get!

Tina Batistuta – Founder Mijn Slovenië • Gids voor je vakantie in Slovenië

Ik heb Henriëtte leren kennen als een gepassioneerde en professionele Travel Writer. Tijdens een persreis naar Zuid-Tirol heeft zij laten zien dat ze heel goed weet wat zij wil en wat zij nodig heeft om een goed stuk te kunnen schrijven. Haar enthousiaste schrijfwijze brengt een (toeristische) bestemming op een complete manier over, waardoor de lezer een goed beeld krijgt van wat een bestemming te bieden heeft.

Sherida Zijderlaan – PR & online consultant bij BuroSix

Henriëtte heeft ons bezocht voor een blog. Ze was erg goed voorbereid en stelde specifieke vragen waardoor ik wist, dat ik met een professional te maken had. Vanwege de oprechte interesse was het een erg fijne samenwerking.

Mireille Oosterlaar – Marketing Manager at Fontana Resort Bad Nieuweschans

Ik heb vanuit mijn rol binnen Oad goed samen mogen werken met Henriëtte. Haar betrokkenheid, proactief meedenken en gestructureerde manier van werken hebben er direct toe bijgedragen dat we meerdere succesvolle Prinsjesdag bezoeken hebben gerealiseerd voor onze klanten.

Ruben van den Burg- Key Accountmanager bij Oad NL

Henriëtte has participated with several press trips organised by Toerisme Vlaanderen the last couple of years. She is a spontaneous person, open minded and very professional when it comes to promoting travel destinations. Henriëtte has writen several great articles about Belgian beer, culture and tourism in Flanders. Her eye for detail, good writing skills and excellent photography make her to be the perfect ambassador for every travel destination.

Natalie Siereveld – PR & Communications Professional at Toerisme Vlaanderen & Brussel

It was a pleasure working with Henriëtte. In the end of 2016 she visited the Lower Saxony cities Wolfenbüttel (city of Jägermeister) and the Autostadt in Wolfsburg for us. The output (blog articles and videos) is fantastic and also her live blogging via Social Web. We would love to work with her again. Thumbs up!

Mandy Wulf – Social Media Assistant @TourismusMarketing Niedersachsen GmbH

Henriëtte heeft met de start van ons hostel echt een kickstart gegeven met een goed geschreven persbericht en haar netwerk. Mede hierdoor hebben we veel persaandacht gehad.

Dennis van der Plas – Owner Hostel The Golden Stork Den Haag

Henriëtte heeft tijdens de beurs Reis! in Groningen die wij als NDC mediagroep hebben georganiseerd een presentatie gegeven. In haar presentatie gaf ze allerlei tips aan reislustige bezoekers. Vol enthousiasme en plezier heeft ze de presentatie gegeven. Het contact met Henriëtte was erg plezierig, ze is vriendelijk, reageert snel en denkt graag mee in het proces. We zien haar graag weer terug in het ‘Hoge Noorden’.

Jildou Heida – Projectmedewerker bij NDC events

Wij als PURE by ME hebben een erg leuke samenwerking gehad met Henriëtte en Sigrid voor wellnessspots. Wij zijn 1 april begonnen met een webshop in etherische oliën en diffusers. In de toekomst hopen we dit nog uit te breiden. Henriëtte heeft contact met ons opgenomen naar aanleiding van een oproep van onze kant. Sigrid heeft ons product getest, foto’s gemaakt van onze producten en een blog geschreven. Henriëtte is de eind verantwoordelijke en zorgt met haar bedrijf dat alles online komt te staan. Beide dames zijn erg enthousiast over onze producten en wij van PURE by ME met onze samenwerking. Hopelijk komen er voor ons veel klanten uit voort en wellicht nog een verder samenwerking. Dank je wel Henriëtte en Sigrid.

Elke Rödel-Kempers – Mede-eigenaar bij PURE by ME

Henriette heeft verschillende werkzaamheden verricht voor ‘The Amsterdam Coffee Festival’ waardoor de tweede editie in 2015 ook weer een groot succes was! In aanloop naar het festival waren de werkzaamheden gericht op het bereiken van ’trade mensen’ in de koffie, thee en chocolade branche. Tijdens het 3-dagen durende festival werden er activiteiten gevraagd om de bezoekers zo goed mogelijk te begeleiden en het PR-team te ondersteunen. Henriette heeft oog voor detail, is doortastend, punctueel, enthousiast en werkt hard. Zelfs na 3 hele lange werkdagen op het festival, bleef ze professioneel en stelt ze zich op als een collega waar je echt van op aan kan!

Eline Prins – Owner at Prins PR & Smit Prins Amsterdam agency

Henriëtte came to visit Ikos Resorts, one of my customers, and wrote a great blog with a lot of understanding. She’s a very professional and mature person, very pleasant to work with her!

Liesbeth Klerken – Founder of INTO THE SAILS | Travel marketing, PR

Henriëtte has a real hands-on mentality and is full of enthousiasm. This enthousiasm can easily be detected in her articles for snow sports, but other topics she will handle succesfully as well. A pleasure to work with.

Lennert Van Loo – European Media Partnerships Manager Skiinfo

Henriëtte en ik hebben al voor diverse merken fijn samengewerkt, o.a. voor ibis hotels en Eye Wish Opticiens. Voor ibis heeft ze een aantal hotels gereviewd en bij Eye Wish Opticiens heeft zij een zonnebril uitgezocht aangezien ze bezig was het met schrijven van een artikel over het belang van een goede zonnebril. Alle keren hebben wij snel en fijn geschakeld en hield ze mij goed op de hoogte van haar bevindingen!

Micha Windgassen – PR Consultant Ketchum

Henriëtte heb ik leren kennen als enthousiaste en professionele blogger op een persreis naar Zuid-Tirol. Ze wil graag een bestemming ontdekken en doet dat helemaal op haar eigen manier. Tijdens de reis naar Zuid-Tirol heeft ze veel locals geïnterviewd en gevraagd of ze bijvoorbeeld een rondje op een sneeuwscooter mocht rijden en of ze voorin de pistebully mocht zitten.Tijdens een reis staat beleving bij haar centraal. Dit maakt haar blog ook zo interessant en leuk om te lezen. Haar blog ‘Travel around with me’ is is een reisblog om rekening mee te houden, daarnaast is Henriëtte een fijne partner om mee te werken.

Sophie Konings – Consultant at BuroSix PR/Marketing/Destination Management

Henriëtte was for European Camping Group a very reliable on site representative and did also excellent photoshoots for us on several campsites. She is very enthusiastic and has client-satisfaction as a high priority.

Maud Fredrix – Product & Quality manager Go4Camp/Roan Camping Holidays at European Camping Group

Referenties opvragen, doe jij dat altijd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *