Wellness magazine Wellness Spots

Dompel je onder in de wereld van Wellness op hét Nederlandse online Feel Good & Wellness Magazine, Wellness Spots!

Wellness Magazine Wellness Spots 

Wellness is een breed begrip waarvan het mooie is dat iedereen het kan interpreteren op een manier die bij hem of haar past. Of je er nu van houdt om een gezonde levensstijl na te streven, wilt relaxen in een wellnessresort ergens ter wereld of dichtbij huis, een rustpunt wilt creëren in je eigen huis, wereldwijd natuurlijke pools gaat ontdekken, gaat detoxen of kuren op reis, wekelijks yoga lessen volgt of houdt van wegdromen in een zen modus. In de wereld van wellness zijn de mogelijkheden oneindig…

Wat kan je verwachten op Wellness Spots?

Wellness Spots is een online magazine voor mannen en vrouwen die houden van het leven, de tijd nemen voor zichzelf en interesse hebben in alles dat met well-being en wellness te maken heeft. Alle redactieleden van Wellness Spots hebben affiniteit met het thema en publiceren op regelmatige basis een verscheidenheid aan artikelen.

De artikelen zijn allen inspirerend, betreffen interessant wellness nieuws, bevatten tips voor must have wellnessproducten voor thuis, ideeën voor wellness behandelingen die je beslist eens moet ervaren, uitdagingen om mindfull en gezond te leven, dé hotspots waar je tot rust komt en over wellnessreizen die niet op je bucketlist mogen ontbreken. De redactie van Wellness Spots plaatst de artikelen onder de vier wellness thema’s:

Mediakit Wellness Spots

Wellness magazine Wellness Spots