Viva, adrenaline op reis

Ik hou van avontuur en ik beleef graag een adrenalinekick. Viva schreef een artikel over wat adrenaline met je lijf doet en ik werd gevraagd om daaraan mee te werken.

Viva, wat doet adrenaline met je lijf?

Redacteur Fleur Baxmeier schreef een 6-pagina tellend artikel over kicks en adrenaline. Gezien ik vaak het avontuur op zoek op reis werd ook aan mij gevraagd hoe ik hierin sta. Ik zei daarover:

Het spannendste dat ik ooit gedaan heb was bobsleeën in Zwitserland,” vertelt adrenalinejunkie Henriette (31). “Ik mocht plaatsnemen achter de bestuurder en werd verrast door de 4G-krachten die vrijkwamen. Ik heb nog wel een tijdje staan shaken na deze belevenis. Ik houd enorm van snelheid en vind het gaaf om steeds weer nieuwe dingen te ervaren. Ik ben niet helemaal van slag als ik een tijdje geen adrenalinekick heb gehad, maar ik vind het wel een geruststellend idee als ik weer iets tofs heb om naar uit te kijken. Zonder wordt het leven toch een beetje saai.

Viva, adrenaline op reis

Alles voor de kick

In Viva februari 2016 werden mijn adrenaline op reis avonturen gedeeld. Ik mocht zelfs prijken op de openingsfoto van het artikel over mijn flyboarden ervaring in Curaçao.