Persoonlijk Reismagazine Travel around with me

Travel around with me! Na jaren reistips te hebben gedeeld op Nederlands- en Engelstalige reisblogs heb ik in 2014 mijn eigen persoonlijke reismagazine Travelaroundwithme.com opgericht. Sinds 2018 is het mijn fulltime baan!

Reismagazine Travel around with me

Sindsdien komen er minimaal twee keer per week artikelen online over reizen en alles wat daarbij komt kijken. Van reis lifestyle, tot reisgadgets, reistips en reisnieuws in een persoonlijk jasje. Hoewel ik graag de wijde wereld in trek vertel ik ook graag over wat er in Nederland te beleven valt en over mijn eigen home town, Den Haag en Scheveningen.

Ik reis zowel privé als op uitnodiging voor diverse opdrachtgevers. Maandelijks dromen gemiddeld 35.000 unieke bezoekers weg (meting zomer 2019), of doen reisinspiratie op, via mijn persoonlijke reismagazine. Je kan mij volgen op Travelaroundwithme.com.

Wat kan je verwachten op Travelaroundwithme?

Henriëtte, een avonturier die ook van ontspanning houdt. Ze is gefascineerd door het onbekende en gedreven door het avontuur dat onderweg zijn brengt. Het is ‘never a dull moment’! Na een (outdoor) adventure, gaat ze paardrijden, stapt in een toffe auto om daarna te ontspannen in een wellness hotel. Ze dompelt zich onder in lokale festivals, gaat op zoek naar bijzondere bezienswaardigheden en unieke hotspots voor een drankje. Al die belevenissen verwerkt ze in reistips om jou te inspireren de wereld te gaan ontdekken.

Persoonlijk Reismagazine Travel around with me