Opmaak persbericht Roan Camping Holidays

Er is nieuws te vertellen over je bedrijf want er is een nieuw product? De diensten worden uitgebreid of er is een nieuwe locatie toegevoegd in het aanbod? Maar hoe maak je dat nieuws wereldkundig, wie selecteer je zowel landelijk als regionaal en hoe distribueer je het nieuws. Last but not least, je wilt natuurlijk ook nog dat je nieuws gelezen wordt en gepubliceerd.

Opmaak persbericht Roan Camping Holidays

In opdracht van Roan Camping Holidays heb ik in 2014 tweemaal een pers bericht opgesteld voor zowel de landelijke media als voor de regionale media. Het eerste bericht betrof; “Roan wint Zoover Award voor Beste Aanbieder Campingvakanties” en het tweede persbericht ging over; “Bij Roan volg je het WK in je eigen stacaravan met gratis Nederlandse satelliet tv”. Het nieuws is zowel in de landelijke als de regionale media overgenomen.

Fotografie van campings

In opdracht van Roan Camping Holidays en Go4Camp heb ik twee weken langs een twintigtal campings gereisd voor een fotografie opdracht van alle Italiaanse campings waar Roan accommodaties verhuurd. De foto’s zijn gepubliceerd in de reis brochures van 2013 – 2014 en 2015.