Live social media beheer PalioTours

Social media en content creatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Heb je geen tijd om te Twitteren, Facebooken, Pinnen en Instagrammen tijdens een event maar wil je wel een community van volgers op bouwen en je doelgroep op de hoogte houden? Of weet je niet goed hoe je de mogelijkheden van social media het beste kan inzetten? Zorg ervoor dat iemand je kanalen bijwerkt en/of het beheer voor je doet.

Live social media beheer PalioTours

Ik kan meerdere social accounts tijdelijk of voor een langere periode beheren. Voor PalioTours.com neem ik jaarlijks gedurende bepaalde events in Italië de social kanalen tijdelijk over.

Zowel bij de Palio in Siena, als tijdens de Food & Wine reis door Italië creëerde ik content voor op de diverse social media kanalen. Dit jaar zal ik actief zijn tijdens het Carnaval in Venetië van 3 tot en met 7 februari.

Over PalioTours.com

Palio Tours is een Amerikaanse reisorganisatie die jaarlijks reizen voor een internationaal gezelschap organiseert naar Italië. De reizen die het beste geboekt worden zijn de reizen naar de Palio in Siena, het Carnaval in Venetië en de Food & Wine tours.

Live social media beheer PalioTours