Kracht van samenwerken en de reacties

Ik geloof erin dat mijn netwerk het allerbelangrijkste is in het werk wat ik doe. Ik zorg ervoor dat ik mijn afspraken nakom en kwaliteit lever.

Kracht van samenwerken

Ik geloof in de kracht van samenwerken. Het bundelen van ervaringen en kwaliteiten zorgen ervoor dat individuele krachten samen tot iets moois kunnen komen. Ik schroom niet om de samenwerking op te zoeken. Ik weet heel goed wat mijn verbeterpunten zijn en wat mijn sterke kanten zijn. Ik heb mensen om mij heen verzameld die mij iets bieden en die ik iets kan bieden. Samen zorgen wij ervoor dat wij onze doelstellingen behalen.

Niet alles wat ik doe levert direct iets op, maar mijn ervaring is dat het uiteindelijk wel bijdraagt aan wie ik ben en dat er linksom of rechtsom bijna altijd iets uit komt in de toekomst.

Als ik enthousiast bent dan zal iedereen het horen en trek ik alles uit de kast om mijn enthousiasme over te brengen. Het kost misschien meer tijd, maar die tijd die ik investeer in mijn partners en de informatie die ik lever aan mijn lezers zorgen ervoor dat ik mijn droom kan leven.

Referenties n.a.v. samenwerkingen 

Het leukste vind ik als ik na een samenwerking een terugkoppeling krijg van de opdrachtgever. Dat mijn lezers enthousiast raken is één ding maar dat een opdrachtgever blij is met de uitkomst van een samenwerking is net zo belangrijk. Op mijn referentie pagina staan een aantal aanbevelingen van partners waarmee ik heb samengewerkt en hieronder deel ik graag een aantal reacties die ik heb ontvangen naar aanleiding van een samenwerking.

Reisblogs

“Leuk om te zien dat je interview zo goed gelezen wordt en
interessant gevonden wordt. We hebben nog nooit zoveel reacties
op een interview gehad! :)”

Luke van etrias:

“Na jouw fantastische blog zijn de sokken bij ons de deur uitgevlogen;)”

Carlton Beach tweet
Samenwerken
Twitter-Safeye
Blog Vechtdal
Linkedin