2 x per maand live @ DenHaag FM

Op uitnodiging van Willemijn de Koning deel ik twee keer per maand live in de uitzending van “Den Haag FM Club Fatale” mijn twittertips.

Henriëtte Bokslag live @ DenHaag FM

Mijn twitter tips zijn gebaseerd op reizen in het algemeen en soms specifiek over wat er gaande is in Den Haag en Scheveningen op het gebied van vrije tijd. Ik deel de trending reistopics op Twitter en de #hashtags die je moet volgen of beslist nog even terug moet zoeken.

Gezien mijn specifieke en uitgebreide reiskennis over de Palio in Siena ben ik ook een keer apart geïnterviewd over dit speciale Italiaanse evenement. Je kan het hier terugluisteren.

2 x per maand live @ DenHaag FM

Over Den Haag FM, Club Fatale

Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur, op FM 92.0, zitten de leukste meiden van Den Haag voor je klaar: Rachel Singelenburg, Sophie van der Eijk en Willemijn de Koning.

Ze leggen alle vrouwelijke gewoontes onder de loep, laten je kennismaken met de powervrouwen uit Den Haag en vertellen of je nu moet gaan voor de maxirok of de croptop. Maar er wordt niet alleen gelachen in de studio: ze duiken ook elke week de diepte in met actuele onderwerpen.