Blogger Den Haag Marketing

Ik woon in Scheveningen en ken de badplaats en Den Haag op mijn duimpje. Ik voel me dan ook vereerd dat ik één van de geselecteerde local bloggers ben die vanaf nu op het DenHaag.com blog mag bloggen over alles wat er te doen en te beleven valt.

Blogger Den Haag Marketing

Op mijn eigen blogpagina op DenHaag.com vertel ik over avontuur, adrenaline, festivals, hotspots en relaxmogelijkheden in de stad. Ik heb de afgelopen maanden van alles ondernomen zodat ik de komende tijd genoeg inspiratie heb om jullie te vertellen en vooral ook te laten zien dat Den Haag een hele toffe stad is. Daarbij is de stad constant in ontwikkeling en staan er dingen op de agenda waar ik nu al naar uit kijk om over te gaan schrijven. Je kan mij volgen op denhaag.com/nl/henriette-bokslag.

Alles over Den Haag, Scheveningen en Kijkduin vind je op DenHaag.com

DenHaag.com is het startpunt voor een bezoek aan Den Haag en omstreken. Attracties, musea, concerten, theater en film, festivals & events, uitgaan, restaurant en cafe’s, hotels, strand en buiten, jeugd, lezing en debat, shoppen, sport en excursies zijn de thema’s van de website waarmee je wordt geïnspireerd en geïnformeerd.

Blogger Den Haag Marketing

Gastblogger voor andere reis websites

Naast mijn online wellness magazine Wellness Spots ben ik ook eigenaar van mijn persoonlijke reismagazine Travelaroundwithme.com. Daarnaast schrijf ik regelmatig voor andere reisgerelateerde websites. Enerzijds omdat ik dat leuk vind en anderzijds omdat het goed is voor mijn PR. Ik ga regelmatig op wintersportvakantie en naar aanleiding daarvan heb ik ook wel eens een bijdrage geleverd aan Skiinfo.  Voor het reisplatform Expedia heb ik drie artikelen mogen schrijven op het gebied van wellness en actief.