Online geld verdienen tips, zo doe ik het en ik leef ervan!

Ben jij op zoek naar online geld verdienen tips? Dan zit je hier goed want ik vertel je graag waar ik online mijn geld mee verdien. Het geheim van de smid vertel ik allen niet! Sinds begin 2018 werk ik fulltime als ZZP’er. Ik run twee online media kanalen en dat is mijn hoofdinkomen. Daarnaast verdien ik wat bij, puur omdat ik het leuk vind en als het zo uitkomt. Dat kan zijn van het meedoen aan online onderzoeken tot (uiteraard offline) het betaald uitlaten van honden, waarvoor ik dan wel een app gebruik.

Online geld verdienen tips

Online geld verdienen tips

Er zijn zoveel mogelijkheden om online geld te verdienen. Je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat! Heb jij een mening en geef je die ook graag? Doe mee aan online onderzoeken en verdien geld met het geven van je mening. Zit jij elke dag uren achter je computer? Blijf een half uur langer zitten en klik je Euro’s bij elkaar met online ‘klik programma’s’.

Heb jij een website? Dan is het mogelijk om met je website online geld te verdienen. Wie weet heb jij zoveel bezoekers per maand dat je inkomsten kan genereren via banners, editorials, advertenties of advertorials. Of wie weet wil jij je wel verdiepen in de wereld van affiliatie marketing.

Ben jij al in de wereld van de crypto currency gedoken? Ik zeg doen en je ontdekt een wereld aan mogelijkheden. Onthoud wel, beleggen is ALTIJD een risico, dus investeer alleen geld dat je kan missen. En raak niet in paniek en schakel je emoties uit, de aandelenmarkt fluctueert altijd en is constant, 7 dagen per week, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar, jaar in jaar uit in beweging.

Online geld verdienen tips - Wellness Spots Magazine

Raad anderen aan wat je zelf ook gebruikt

Ohhh dat restaurantje is zó leuk daar moet je echt eens gaan eten. Wist je trouwens al van dat nieuwe koffie tentje daar op de hoek. Welk geurtje heb jij op? Het ruikt zo lekker! Het gebeurd te pas en te onpas dat je dingen gaat doen omdat vrienden, familie of kennissen het aanraden.

Dat is precies wat je ook online kan doen. Ben je ergens enthousiast over? Deel het in je netwerk en je verdiend er nog wat aan ook. Kleine moeite, leuk voor alle betrokkenen.

Zo bescherm ik mijn computer met McAfee Antivirus software en ben ik in 2018 (zodra de zaken nóg beter gingen) van een ouderwetse Excel sheet overgestapt naar online boekhouden met MoneyMonk zodat ik er altijd overal ter wereld bij kan en ik geen verhuisdozen vol met administratie en papieren 7 jaar lang moet bewaren van de Belastingdienst.

 1. McAfee
  McAfee Antivirus is software die specifiek is ontwikkeld om bedreigingen zoals virussen, malware, ransomware, spyware en andere op te sporen en te vernietigen. Alleen antivirussoftware zoals vroeger is helaas niet meer voldoende. Cybercriminelen liggen niet langer enkel op de loer in de duistere uithoeken van internet, maar ook bij jou in de buurt. McAfee biedt ook mogelijkheden voor online webbescherming en een persoonlijk VPN verbinding voor onderweg. Eigenlijk moet je al je mobiele apparaten beschermen, dus je computer, laptop,  Macs, iOS-toestellen of Android-toestellen. 
 2. MoneyMonkWil jij ook eens kijken of MoneyMonk iets voor je is? Sluit een proefabonnement af via mijn persoonlijke link en jij ontvangt het eerste jaar 25% korting en ik een Bol.com cadeaukaart ter waarde van €25,-. Als jij ook weer mensen uitnodigt omdat je enthousiast bent geef jij iemand weer een korting cadeau en ontvang je zelf €25,-. Lees hier mijn complete MoneyMonk review over online boekhouden voor ZZP’ers.

MoneyMonk review online boekhouden

Cryptocurrencies beleggen via apps

Je geld in een oude sok bewaren heeft nog nooit iets opgeleverd, behalve misschien als je het huis van iemand moet leegruimen en je vind her en der ineens geld. Vroeger kreeg je nog rente op je spaarrekening maar dat is tegenwoordig ook niet meer wat het geweest is.

Geld dat je overhebt kan je beter beleggen! Maar waar beleg je dan in? In een aankoop van een huis, in een dienst of product? Investeer je in crowdfunding of duik je de wereld van de crypto’s in? Ik heb altijd al interesse gehad en ben ook veel met het onderwerp bezig. Niet al mijn vrienden zijn er mee bezig maar gelukkig wel mensen uit mijn netwerk.

Judith van Hip & Hot nodigde mij uit voor BLOX en vertelde er meer over. Ik was direct enthousiast en maakte een account aan. In dit geval was Judith de referral en ontving ik €10,- om in te zetten.

LET OP: Beleg alleen geld in crypto’s dat je kunt missen! Laat je niet leiden door emoties, crypto’s fluctueren elke seconde van de dag. En verdiep je in de wereld van beleggen in cryptocurrencies.

 1. BLOX
  Ga je voor de eerste keer iets doen met cryptocurrencies? Dan raad ik je aan om met BLOX te starten omdat je zo je account hebt opgezet en je €10,- krijgt om de app te proberen. Zo kan je veilig en zonder zorgen testen wat je ervan vind en hoef je niet bang te zijn om je inzet te verliezen als de koersen dalen want dat geld heb je gekregen. Ben je benieuwd naar de BLOX-app? Ik nodig je graag via deze BLOX uitnodiging uit om ook de mogelijkheden van cryptocurrency’s te ontdekken. Als je lid wordt via mijn link en de BLOX code gebruikt (mail mij even voor de code) dan ontvang je na het installeren van de app en het aanmaken van een account direct €10,– die je kan beleggen om de app te proberen. Vind je het niets dan heb je in elk geval €10,- belegd en ervaren wat het is. Ben je helemaal enthousiast en duik jij helemaal in de wereld van de crypto’s? Dan kan je op den duur je winst + die gratis €10,- eruit halen. Pluspunt: je betaalt alleen 1% transactiekosten, verder geen omwisselkosten of stortingskosten. Je heeft mij ook gelijk €10,- en ik verdien als referall van jou weer 20% op de handelskosten van elke transactie die jij doet. Wees er snel bij, ik mag maximaal 20 mensen uitnodigen.
 2. Semmie
  Vind je BLOX leuk? Ga dan ook voor Semmie! Ook deze tip heb ik van Judith. Bij Semmie ga je alleen niet zelf de crypto’s kopen en verkopen maar dat wordt door specialisten gedaan. En reken maar dat ze dat goed doen want zij ontvangen commissie over jouw inleg als het goed gaat. Bij Semmie moet je minimaal 3 maanden beleggen met een maandelijkse inleg van boven de €50,- wil je gebruik kunnen maken van een referral aanbieding. Het bedankje voor nieuwe leden aanbrengen wijzigt elk kwartaal dus kijk zelf wat de mogelijkheden zijn. 

*Volg de Crypto expert Madelon Vos en laat je inspireren of volg een crypto cursus.

https://youtube.com/watch?v=aBwnbfTo7Xs%3Fstart%3D48

Lees het boek Blondjes Beleggen Beter

Ik ben nu het boek Blondjes Beleggen Beter, super interessant! Zodra die uit is zal ik hier een kleine review plaatsen.

*Lees het boek Blondjes Beleggen Beter!

Investeren in Crowdfundingprojecten

Het is helemaal je-van-het! Wil je gaan ondernemen, iets opzetten of iets ontwikkelen maar heb je niet genoeg geld? Je richt een Crowdfundingscampagne op en wie weet heb je binnen no time de benodigde investeerders en het juiste bedrag bij elkaar gesprokkeld.

In 2019 heb ik via Crowdaboutnow.nl geïnvesteerd in de SKI-NL Campagne. Nou moet ik wel bekennen dat deze campagne is opgezet door vrienden dus de keuze was vrij makkelijk. Maar toch, het rendement van mijn geïnvesteerde geld is beter dan dat ik er niets mee had gedaan. En voor mij was het weinig risico want ik wist dat het een succes ging worden.

Online geld verdienen tips

Affiliate marketing inzetten

Het blijkt dat zelfs vrienden nog wel eens vragen; “maar wat doe jij nou precies voor werk en hoe verdien je daar geld mee“? Omdat ik jullie graag leuke reis en wellness tips geef, kortingen wil delen en jullie mij ook kunnen supporten vertel ik je daar graag meer over.

Travelaroundwithme.com en WellnessSpots.com, zijn de media kanalen waarmee ik mijn droom waar maak, het runnen van mijn eigen bedrijf. Allebei de websites vallen onder mijn bedrijf BureauBokslag.nl, waar ik ook ondernemers tips deel.

In opdracht creëer ik unieke SEO proof content bestaande uit teksten, foto’s en video’s. Dit doe ik om  mensen te inspireren te reizen, te adviseren welke producten daarbij te gebruiken en te genieten van wellness. Opdrachtgevers zijn airlines, hotels, touroperators, excursiebedrijven, bestemmingen, rederijen en uitgevers. Maar ook leveranciers van reis- en wellnessproducten.

Lees en scroll vooral verder voor alle reis- en wellnesstips, het spotten van kortingen en aanbiedingen en linken die rechtstreeks naar jullie favoriete webshops leiden. Deze linken bevatten een tag zodat bedrijven weten dat jullie via mij komen;) En sharing is caring, dus stuur vooral deze info door. Ik hoop dat jullie mij willen supporten!

Online geld verdienen met Affiliate marketing

Meedoen online onderzoeken en geef je mening

Bedrijven laten graag hun beste deals zien en creëren de meest uiteenlopende marketing mogelijkheden om hun producten of

 1. Happy Panel
  Meld je aan en je ontvang regelmatig uitnodigingen om mee te doen aan goed betaalde onderzoeken.
 2. Panel Wizard
  Word je toegelaten? Dan ontvangen wij allebei €1,- dat is toch weer mooi meegenomen.
 3. Geld verdienen met Euroclix/PanelClix.
  Vertel iedereen die je kent dat je lid bent van EuroClix, deel je unieke link via de app of via je Social Media kanalen. Maakt iemand een account aan via jou? Dan ontvang jij 150 Clix en dat is € 1,95 waard!

Meld je aan voor zogenoemde ‘klik porogramma’s’

Bedrijven laten graag hun beste deals zien en creëren de meest uiteenlopende marketing mogelijkheden om hun producten of diensten aan de man te brengen. Er zijn speciale online programma’s waarbij je je kan aanmelden en waarvoor je betaald wordt per click.

Ik heb even terug gekeken en zie dat ik van een aantal programma’s lid ben geworden op 17-01-2006. 2006?!?! Toen was ik 18 jaar en was dit een manier om online geld te verdienen. Wellicht geen goede tip voor ondernemers maar dit artikel gaat over allerlei tips voor online geld verdienen, moeite waard om te delen dus. Ook als je nog geen ondernemer bent en wel op zoek bent naar manieren om online wat geld bij te verdienen.

Je zal je verbazen waar je allemaal geld mee kan verdienen via dit soort programma’s. Je kan van A tot Z eenvoudig zoeken naar winkels die bij je passen en dan weet je voortaan, eerst even op die link klikken en shoppen maar. Vaak zijn er 30+ categorieën vol met daaronder weer tientallen subcategorieën.

En het leuk is, ben je eenmaal lid dan kan je ook andere mensen uitnodigen om lid te worden en daar verdien jij dan ook weer wat aan. Een soort referall programma en/of een niet illegaal pyramidespel idee. Ik heb al zo lang niet meer gekeken in mijn accounts en kom er nu achter dat ik gewoon nog €100,- uit heb staan bij diverse partijen, whoop whoop met deze online geld verdienen tips, money it is!

Referral affiliate marketing

Nog meer online geld verdienen tips! En ook leuk, deze programma’s zijn eigenlijk ook een vorm van affiliate marketing. Dus heb jij iets nodig, een nieuwe wasmachine, een goed zittende sportbroek of een nieuwe telefoon abonnement?

Bekijk eerst even de website van het programma waar je lid van bent, klik op de link en je ontvangt automatisch een tegoed in je account op basis van wat je hebt besteld. Shoppen moet je toch en nu kan je ook nog geld verdienen met geld wat je uitgeeft. Wat mij betreft een dubbele win-win situatie! Online klik programma’s om geld mee te verdienen die ik aanraad zijn:

 1. Geld verdienen met Euroclix/PanelClix.
  Vertel iedereen die je kent dat je lid bent van EuroClix, deel je unieke link via de app of via je social media kanalen. Maakt iemand een account aan via jou? Dan ontvang jij 150 Clix en dat is € 1,95 waard!
 2. Online geld verdienen met Doublepoints.
  Het aanbrengen van nieuwe leden bij Doublepoints is een makkelijke methode die snel Euro’s oplevert. Voor elk lid dat via jouw link lid wordt ontvang je €2,-. Breng jij 5 leden aan, dan heb je binnen 15 minuten alleen daarmee al €10,- verdiend! En alle moeite is al voor je uit handen genomen, je kan je persoonlijke link via de ernaast geplaatste Social Media buttons direct delen met je volgers en vrienden.
 3. Online geld verdienen met Geldrace.
  Vertel al je vrienden, familieleden en kennissen over Gelrace en zorg dat ze zich ook aanmelden! Per nieuw lid ontvang jij € 1,25 dat wordt bijgeschreven in je account zodra de nieuwe aanmelding zijn of haar account heeeft bevestigd en minimaal 14 dagen actief is als lid.
Aanbiedingen bij webshops

Heb jij nog meer tips voor online geld verdienen?

*Let op: genoemde prijzen kunnen afwijken, dit artikel is in januari 2021 geschreven. 
**In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via bureaubokslag.nl. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s en altijd dezelfde prijs als dat je niet op een van de linken geklikt zou hebben. Door het klikken op de linken support je mij en kan ik jou gratis van de beste ondernemers tips blijven voorzien. Voor meer informatie verwijs ik naar de privacy pagina en disclaimer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *