Zet jouw bedrijf, merk
en/of dienst in de
 spotlights!

Bureau Bokslag creëert unieke content in tekst, beeld en video en vertelt een verhaal door middel van storytelling. De expertise is gericht op de reis- en wellness industrie, waarbij het doel is mensen online te inspireren. Wij zetten bedrijven, merken en/of diensten in de spotlight door het ontwikkelen en organiseren van doelgerichte PR, Destination & Brand Marketing campagnes. Bureau Bokslag is thuis in de media wereld en weet hoe je een bestemming, product en/of dienst in de spotlights kan zetten.

Henriëtte Bokslag is uitgever van twee succesvolle online media. Wellness Spots is het digitale Wellness Lifestyle Magazine waarbij alles dat met well-being te maken heeft in de spotlight staat zodat iedereen de wondere wellness wereld kan ontdekken. Travelaroundwithme is een reis inspiratie platform waarop Henriëtte al haar reistips deelt.

Bureau Bokslag

ONLINE MEDIA CAMPAGNES

Het internet staat vol met online media bedrijven en het aantal bloggers, influencers en content creators in Nederland loopt elke dag op. Wie zijn nou de beste ambassadeurs om jouw bedrijf, merk en/of dienst te vertegenwoordigen? Één ding is zeker, de kracht van samenwerken met online media is eindeloos en kunnen vele voordelen opleveren.

De voordelen van samenwerken met online media content creators:

  • De artikelen zijn altijd online te vinden;
  • On- en offline mond tot mondreclame;
  • Je google positie kan worden verhoogd;
  • De resultaten van een campagne zijn meetbaar;
  • Er kan snel worden ingespeeld op actuele situaties;
  • Unieke, natuurlijke en persoonlijke content, (geen ChatGPT);
  • Veranderd er iets? Online media kunnen altijd iets aanpassen;
  • Je kan blogs/artikelen en social media updates delen via de bedrijfskanalen.

Kies jij voor het samenwerken met één van de online media kanalen van Bureau Bokslag, neem dan contact op voor de mogelijkheden. Wil jij de kracht van samenwerken en meerdere ambassadeurs binnen dezelfde niche ervaren? Bureau Bokslag maakt voor jou de juiste selectie. Door onze ervaring en ons uitgebreide netwerk kennen wij de markt en zijn wij in staat om van A tot Z een campagne te ontwikkelen, het gehele project te leiden en na afloop een ROI, (Return On Investment) resultatenrapport op te leveren.

UNIEKE CONTENT CREATIE

Alleen goede en relevante SEO proof content zorgt ervoor dat bezoekers de informatie kunnen vinden, het lezen, de tips gebruiken en een conversie uitvoeren. Wij zetten  contentmarketing aan de hand van editorials, advertorials en/of een combinatie met affiliatiemarketing. Wij maken graag een plan de campagne.

FOTOGRAFIE & VIDEO

Zonder beeld geen verhaal. Wij creëren de juiste foto’s en/of video met de beste mobiele telefoon camera, een camera met telelens, een GoPro en met een drone. Op deze manier zijn wij in staat unieke beelden te maken die een verhaal vertellen. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het gebruik van onze licenties.

SEO EXPERT

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in de reis- en wellness branche. Die kennis in combinatie met onze SEO expertise zetten wij in om bedrijven, merken en/of diensten in de spotlight te zetten op onze eigen media kanalen. Wij creëren unieke content, (geen ChatGPT) die SEO proof is aan de hand van onder andere relevante zoekmachine optimalisatie.

MEDIA CAMPAGNES

Is jouw doel meer PR, brand awareness en/of lezers inspireren en ze laten converteren? Wij vertellen graag hoe wij met onze media kanalen daaraan een bijdrage kunnen leveren. Daarnaast weten wij wie de beste ambassadeurs zijn om jouw bedrijf, merk en/of dienst te vertegenwoordigen en in de spotlight te zetten. De kracht van samenwerken!

CONSULTANT

Op zoek naar een reisspecialist, een wellness consultant, een spa advisor, een mystery shopper, een locatiescout of iets anders? Er zijn diverse en uitgebreide mogelijkheden voor samenwerkingen. Bekijk hier het overzicht van wat Wellness Spots kan aanbieden en hier wat Travelaroundwithme voor jou kan betekenen.

SPREKER

Op zoek naar een enthousiaste spreker op een reis- en of wellness event? De ene keer inspireren wij hogeschool studenten over de mogelijke carrière kansen en ontwikkelingen in het toerisme. Een andere keer staan wij voor een groep enthousiaste reisliefhebbers die op zoek zijn naar praktische reistips tijdens een reis event.