Conversie gerichte schrijven voor opdrachtgevers

Bureau Bokslag is gespecialiseerd in SEO teksten, beelden en video reportages en conversie gericht schrijven voor opdrachtgevers. Ontdek een paar van onze succesvolle voorbeelden.

Wie is Henriette Bokslag

Samenwerking Privesauna.nl

Zo leuk! Ik voel me soms net een reis- en wellness agent. Regelmatig word ik gebeld en/of gemaild met vragen naar aanleiding van een artikel voor meer informatie en/of over hoe het reserveren werkt. Of bezoekers willen onze ‘Wellness Spots” reserveren. Hoewel het duidelijk op de contactpagina van Wellness Spots staat vermeld, denken bezoekers toch vaak dat wij een wellness locatie zijn.

Regelmatig ontvangen wij ook mails van lezers met reserveringsaanvragen en specifieke vragen. Ook bellen er regelmatig lezers voor meer informatie. Zoals iemand die haar partner wil verrassen met vragen over een Wellness Spots locatie die wij ter inspiratie hebben uitgelicht. Hoewel het ook in het artikel staat had ze er toch overheen gelezen, er staat namelijk een wellness tip in het artikel om de andere 2 locaties in één keer te combineren gezien die van dezelfde eigenaren zijn en bij elkaar in de buurt liggen. Benieuwd naar de locatie? Bekijk het hier.

De clue van dit verhaal? Ongeacht hoe de bezoeker bij ons komt en met welke vraag. Wij zullen ze altijd doorverwijzen naar onze partners. Wij werken inmiddels zo’n 5 jaar samen met Privésauna.nl. Wij hebben elkaar leren kennen via een Nederlands affiliatie systeem. Vanaf het begin was dit een succesvolle affiliatie samenwerking omdat wij met Wellness Spots precies de doelgroep bereiken.

Uiteindelijk heeft Privésauna ervoor gekozen te stoppen met affiliatie marketing via een platform in Nederland. Het goede nieuws is dat wij rechtstreeks zijn gaan samenwerken wat vele voordelen oplevert voor beide partijen.

Mooiste privé sauna's Nederland

Samenwerking Mooi The Agency & COCON

Whoop whoop we zitten volop in de massage inspiratie! Eerst al een aanvraag voor een massage op Aruba en nu een massage aanvraag in eigen land. En niet zomaar een, onze redacteur Harmke Kraak beleefde een thuis massage toen ze in Amsterdam woonde via COCON. Die tip kregen wij van Mooi The Agency.

N.a.v. het artikel ontvingen wij een ‘request’: “I’d like to hear if you are available to give two massages (60 or 90 mins each) at our home in Amsterdam”. Hoe leuk is dat! Uiteraard even gevraagd hoe deze lezer Wellness Spots had gevonden? En het antwoord is: ‘I found you by simply doing a Google search on at home massages Amsterdam‘.

*Meer informatie over een massage thuis kan je hier lezen. 

Conversie gericht schrijven

Een uitgebreid artikel en kijken naar conversie opties?

Wil jij ook een uitgebreid artikel over jouw locatie en de garantie dat als mensen bellen of mailen voor meer informatie ze ook daadwerkelijk geholpen worden en doorverwezen? Dan zit je bij ons goed en mogelijk bereik jij net als deze opdrachtgevers ook meer conversies, locatie- en brand awareness. Voor meer info:

  1. Stuur een mail naar redactie@wellnessspots.com;
  2. Stuur een mail naar info@travelaroundwithme.com.
Wie is Henriette Bokslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *